Prodat Domek, overflakke, Zuid-Holland, Holandsko, straart1

Prodat - Cod. 39594

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 242 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 4

Mám nabídku, která by vás mohla zajímat. Registrační poplatek pro 10 osob je 1250 EUR měsíčně! notářská dohoda na jeden rok s možností prodloužení. můžete podepsat notářskou smlouvu. Podmínkou je, že zaplatíte 8 měsíců (10 000 EUR) 3 měsíce předem za dokončení svého domu. Do prosince 2020 můžete uložit zbývajících 5 000 EUR. Dům v Middelharnis. Jsem jediným vlastníkem nemovitosti. dům nemá hypotéku. dům byl koupen za hotovost. Všechny stavební materiály. Už mám materiál. Renovaci jsem nemohl dokončit, protože jsem neměl peníze na placení zaměstnanců. proto vám dává takovou nabídku.

Dům se 4 podlažími, celková plocha je 242 m2, užitná plocha je 186 m2. Počet pokojů: 5 dvoulůžkových pokojů, kapacita 10 osob. Počet toalet: 2 pokoje. Počet koupelen: 2 pokoje, Počet kuchyní: 2 pokoje. 26 m2 terasa. 20m2 garáž. Prádelna, sušárna, zahrada a půda.

Garáž má průmyslové připojení 400 V - 5 vodičů, je zde 3fázová elektrická instalace a 2 silová pole pro 2 indukční 8,6 kW a kuchyň 4,4 kW. Uzemňovací elektroda + protipožární systém. Tepelná instalace je 24 kW kondenzační plynová pec s dvojitou funkcí, dům má 15 hliníkových radiátorů pro 10 zubů. Domácí voda je podporována přídavným čerpadlem a kotlem o objemu 1,5 kW 50 litrů. Dům je dobře izolovaný a zvukotěsný. Nový strop posiluje příhradový nosník. Většina prvků tohoto domu je nová. Tepelná izolace B.

Dům ještě není zcela dokončen. Neexistuje žádný povrch ani přepážka. Neexistují žádné dlaždice nebo panely, ale byly zakoupeny. Můžete vidět stav materiálu.

Dokončeno: ústřední topení, elektřina, oprava konstrukčního dřeva a střešní vazníky. Materiály jsou téměř všechny, 3 měsíce práce pro 4 osoby chybí. generální rekonstrukce je dokončena novými dveřmi, okny, rámy, žaluziemi, nábytkem atd.

Naše povinnosti jsou:
vybavit dům 7 televizory, nové kvalitní kuchyňské spotřebiče, nové ústřední topení. 2 elektrické skříně - 114 modulů. nový nábytek, nové panely a kamenina.
Myslím, že takový dům vyžaduje v případě zničení velkou PLATBU. Udělejme to moudře a udělejme radost oběma stranám.

Chtěl bych s vámi podepsat nájemní smlouvu, dát vám klíče, abyste mohli sledovat vykonanou práci a chceme dokončit dům. , Smlouvu může vypracovat notář. Můj stavební tým se skládá z odborníků, díky nimž má váš zaměstnanec přehled o renovaci. První 3 měsíce (období obnovy) jsou samozřejmě zdarma. Pokud někteří nájemníci chtějí žít dříve, pozývám vás.

Pokud máte jiné návrhy, můžete si promluvit. Vždy můžeme diskutovat o podmínkách smlouvy. Nejlepší je vidět dům, domluvit si schůzku. Kontaktujte mě e-mailem.
S pozdravem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB