Prodat Dům, Amsterdam, Amsterdam, Holandsko, MARGA KLOMPELAAN 76, 1067 VA AMSTERDAM

Prodat - Cod. 26378

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 3+2
  • Podlazí: 3

Semi-zařízený rodinný dům cca. 120 m2 se nachází v přátelské k dětem sousedství. Úhledně dům se slunnou zahradou (cca 115m2) a střešní terasa (cca 40m2).
Celý dům byl kompletně zásobený a maloval a 2 koupelny rekonstrukcí. Vnitřní dveře byly obnoveny příliš. Přední dveře jsou zcela nové a okna jsou dvojitá. Dům se nachází v oblasti Geuzenveld (Amsterdam-západ).
ADRESA: Marga KLOMPELAAN 76, 1.067 VA AMSTERDAM (BUS 21 a 13 tramvají jít do centra asi 20-30 minut Bus 192 k Schipol v 30-35 min.)..
V blízkosti několik obchodů a sociální služby (Plein 40 45-Osdorpplein) a Konec cesty (Haarlemmerweg a A10).

Dispozice:
• Přízemí: vstupní, chodba, WC s umyvadlem, napůl otevřená kuchyně s vybavením, obývací pokoj s krbem a podlahy s podlahovým vytápěním. Zahrada Na Jihozápad.
• První patro: 3 dvoulůžkové pokoje s úhlednou laminátové podlahy, koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, podlahové vytápění a 2. WC.
• Druhé patro: velká půda s pračkou připojení a přístup na střešní terasu.

Cena domu obsahuje následující nábytek:
velká sedací souprava, kuchyňské nářadí, obývací pokoj stůl a židle, komoda, regály, 2 lůžka, velká šatní skříně, židle terasa se stolem, zahradní stůl s židlemi a lavicemi, zavlažování, automatické sluneční stan, zahradní nářadí.
Plus spotřebiče: pračka, myčka, mikrovlnná trouba 1, 2 elektrické trouby, lednice, ústřední topení systém, satelit, televize.

Shrnutí:
- 3 lůžkové pokoje
- 2 koupelny
- 1 obývací pokoj
- 1 + terasa Podkroví
-an Externí úložiště a interní úložiště
- Zahrada čelí Jihozápad

Pokud se tato webová stránka nezobrazí moji výše uvedené e-mailovou adresu, prosím, stačí odstranit čárka od e-mailovou adresu mám psát zde: c, o, t, I, L, a, 1 AT g, m, a, i, lc, o, m
Nebo zavolejte mi: Prosím, vytočit číslo přesně tak, jak budete číst tento: nula nula strom devíti strom čtyř devíti šest sedm strom devíti čtyř šest sedm. To zahrnuje mezinárodní předvolbu, stejně tak vytočte jej přesně tak, jak si ji přečtete.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB